tag:blogger.com,1999:blog-15637302.post2202305326909613113..comments2023-05-17T13:40:09.776+01:00Comments on Én így főzök... a.k.a. Konyhatündér: Tarta de queso (Doña Carmen)Anazarhttp://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-5238355001782686402014-01-27T00:30:24.598+00:002014-01-27T00:30:24.598+00:00Örülök, hogy ízlett Marisz! A gyümölcsös is elkész...Örülök, hogy ízlett Marisz! A gyümölcsös is elkészült, a napokban felteszem :-)Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-44422366318866897872014-01-26T13:36:33.883+00:002014-01-26T13:36:33.883+00:00Anita, megsütöttem a sajttortát, és nagyon jól sik...Anita, megsütöttem a sajttortát, és nagyon jól sikerült!<br />köszönöm a receptet, és hivatkoztam rád a blogomban:http://tortafuggo.blogspot.hu/2014/01/sajttorta-tarta-de-queso.htmlmarisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-34950403394662190222014-01-15T11:45:29.697+00:002014-01-15T11:45:29.697+00:00Teller-Cake, köszönöm és köszönöm :-)
Tiffanylda,...Teller-Cake, köszönöm és köszönöm :-)<br /><br />Tiffanylda, igen a tejszín megnyomja rendesen, na nem mintha a tojás vagy a tej szírszegény lenne ;-)) De! kísérletezz nyugodtan. Tejszín helyett tejföl vagy még egy adag joghurt. Hétvégén én tejfölösen készítem majd, fagyasztott gyümölccsel. Kókusztej szerintem remek lehet bele, az enyém is zabtejes lesz. A durumliszt is kipróbálós. Sütöttem már rizsliszttel is, az állagán nem változtatott, csak a mosogatási idő volt ötször annyi ;-))Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-66099296992155145212014-01-15T08:29:27.697+00:002014-01-15T08:29:27.697+00:00Nem ment el az üzenetem, hát akkor újra!.. Nagyon ...Nem ment el az üzenetem, hát akkor újra!.. Nagyon kipróbálnám, most azonnal, de elsősorban a tejszín miatt nekem túl zsíros lenne. Esetleg kókusztej? Durumliszt is jó? Köszi, ha válaszolsz! Csodásan néz ki!!!Tiffanyldahttps://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-52002889443077201452014-01-15T08:25:40.235+00:002014-01-15T08:25:40.235+00:00Hú, de izgalmas! Még ma kipróbálnám, de kicsit zsí...Hú, de izgalmas! Még ma kipróbálnám, de kicsit zsírmentesebb kéne!:( Konkrétan a tejszín...esetleg kókusz? Durumliszt jó bele szerinted? Esz a fene rendesen, mert annyira jól néz ki!:)))<br />Tiffanyldahttps://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-1123261177753392142014-01-14T16:51:04.682+00:002014-01-14T16:51:04.682+00:00Elsőre azt hittem, hogy alj nélküli túrós lepény, ...Elsőre azt hittem, hogy alj nélküli túrós lepény, de így még izgibb! Nem is tudtam a "cseperedő örökmozgóról", így utólag is szívből gratulálok! <3teller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-20613778079613731562014-01-14T16:15:46.451+00:002014-01-14T16:15:46.451+00:00Lányok, köszönöm. A recept Doña Carmen-t dícséri!
...Lányok, köszönöm. A recept Doña Carmen-t dícséri!<br /><br />Boglárka, készült rizslisztes változat is (az első az volt), az állagán, ízén nem változtatott, de azt tapasztaltam, hogy a rizsliszt jobban ég (égett szaga volt, míg a sima búzaliszttel készültnél nem volt ilyen), és alig tudtam lecsalogatni a jénairól, úgy megkedvelték egymást (képezett valami réteget a falán, ahol az olajos liszt volt, de nem volt tészta).Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-68018112748526831872014-01-14T12:50:00.811+00:002014-01-14T12:50:00.811+00:00Nagyon meggyőző ez a recept. Elmentettem :)Nagyon meggyőző ez a recept. Elmentettem :)Györgyihttps://www.blogger.com/profile/02486776867024153343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-5522599189442337442014-01-14T09:16:22.911+00:002014-01-14T09:16:22.911+00:00Hű, ez nagyon jól néz ki, kipróbálós lesz! :)Hű, ez nagyon jól néz ki, kipróbálós lesz! :)egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-65255495791347416682014-01-14T08:03:50.500+00:002014-01-14T08:03:50.500+00:00Nagyon szuperül néz ki, mentve és reménység szerin...Nagyon szuperül néz ki, mentve és reménység szerint még este kipróbálva gluténmentes változatban. Köszi a receptet!Bokor Boglárkahttps://www.blogger.com/profile/12333937888627890590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-30342629761325351012014-01-14T08:00:08.900+00:002014-01-14T08:00:08.900+00:00Ez piszok jól néz ki:) Az elején nagyot néztem a 3...Ez piszok jól néz ki:) Az elején nagyot néztem a 3 csésze cukorra :)de aztán látom, h változtattál. Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-3082123125234434462014-01-14T07:42:23.161+00:002014-01-14T07:42:23.161+00:00Gyönyörűek, köszi a receptet! Én is lekvárral tudn...Gyönyörűek, köszi a receptet! Én is lekvárral tudnám elképzelni ;-)Erikahttps://www.blogger.com/profile/13792739446713174206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-67946812350674094132014-01-14T07:28:21.320+00:002014-01-14T07:28:21.320+00:00Meggyőztél! ...szerintem...Meggyőztél! ...szerintem...M@rtihttps://www.blogger.com/profile/00361754536939823430noreply@blogger.com