tag:blogger.com,1999:blog-15637302.post3967605709849193425..comments2023-05-17T13:40:09.776+01:00Comments on Én így főzök... a.k.a. Konyhatündér: Gluténmentes hajdina crêpesAnazarhttp://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-12651080200565937192014-03-24T16:52:16.356+00:002014-03-24T16:52:16.356+00:00Az első egy-két sütést szokni kellett. Inkább sós ...Az első egy-két sütést szokni kellett. Inkább sós tölteléket éreztem hozzá illőnek (a franciák is sósan töltik a hajdinaliszteset), a reszelt alma vagy édes túró helyett, de így a harmadik sütésnél - fahéj benne, fahéj rajta - már kifejezetten ízlik.Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15637302.post-55610176354739552822014-03-24T08:29:37.647+00:002014-03-24T08:29:37.647+00:00guszták! nálunk sem fogy a tojás , de palacsinta m...guszták! nálunk sem fogy a tojás , de palacsinta mindig jöhet. :-) milyen íze van a hajdinalisztes változatmnak? (még nem kóstoltam)Erikahttps://www.blogger.com/profile/13792739446713174206noreply@blogger.com