
Tészta (140 g liszt, 88 ml langyos víz, élesztő, só, 1 ek. olívaolaj), szósz (egyelőre séftitok), Parma sokna (Prosciutto di Parma), ananász.
Meggyúrta, kinyújtotta, kelesztette (15-20 perc), elősütötte. Megkente, díszítette, megsütötte, megettük.
Tipp: Parmás-gombás pizza Mr. módra itt
Meggyúrta, kinyújtotta, kelesztette (15-20 perc), elősütötte. Megkente, díszítette, megsütötte, megettük.
Tipp: Parmás-gombás pizza Mr. módra itt
Nagyon fincsi lehetett!:-)
ReplyDeleteNem győztem dicsérni a ház urát!
ReplyDeleteAzt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)
ReplyDeleteAzt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)
ReplyDeleteOlyan élvezettel csinálta, hogy öröm volt nézni ;-)
ReplyDeleteMajd mondom a ház urának, hogy dicségretitek a pizzáját :-))
ReplyDeleteÓ, ezt én is szívesen megettem volna :)
ReplyDeleteÜgyes a ház ura! :)))
Az! Köszönöm a nevében is ;-)
ReplyDelete