Monday, March 07, 2011

Parmás-ananászos pizza Mr. módra

parma-ham-and-ananas-pizza
Tészta (140 g liszt, 88 ml langyos víz, élesztő, só, 1 ek. olívaolaj), szósz (egyelőre séftitok), Parma sokna (Prosciutto di Parma), ananász.

Meggyúrta, kinyújtotta, kelesztette (15-20 perc), elősütötte. Megkente, díszítette, megsütötte, megettük.

Tipp: Parmás-gombás pizza Mr. módra itt

8 comments:

  1. Nagyon fincsi lehetett!:-)

    ReplyDelete
  2. Nem győztem dicsérni a ház urát!

    ReplyDelete
  3. Azt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)

    ReplyDelete
  4. Azt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)

    ReplyDelete
  5. Olyan élvezettel csinálta, hogy öröm volt nézni ;-)

    ReplyDelete
  6. Majd mondom a ház urának, hogy dicségretitek a pizzáját :-))

    ReplyDelete
  7. Ó, ezt én is szívesen megettem volna :)
    Ügyes a ház ura! :)))

    ReplyDelete
  8. Az! Köszönöm a nevében is ;-)

    ReplyDelete