Tuesday, April 12, 2011

Csokoládéfagylaltos palacsinta

chocolate-ice-cream-pancakes
A tészta (100 g liszt, csipet só, 1 db tojás, 300 ml tej, 1 ek. olaj) ezúttal is cukor nélküli. Az édeset a Häagen-Dazs Chocolate, Pralines & Caramel Ice Cream biztosította. A langyos palacsintákat megkentem egy-egy evőkanál csokoládéfagylalttal, felgöngyöltem, extra gombóccal tálaltam.

4 comments:

  1. No de így halmozni az élvezeteket, kérem szépen:))))
    Ráadásul Haagen-Dazs...ez ütős desszert lehetett!:)

    ReplyDelete
  2. guszta ez is. igy meg nem ettem palacsintat, fagyival.

    ReplyDelete
  3. hasonlít a kakaós palacsintához, csak épp 'folyósabb', nincs idő sokat meditálni felette, enni kell, de mivel én a fagyit jobban szeretem olvadtan, nekem pont így jó :-D)))

    ReplyDelete