Monday, April 25, 2011

Húsvéti Nyuszi tojásból

boiled egg bunny
Főtt tojásból, sárgarépa, snidling és majonéz hozzávalókkal készített, ehető Húsvéti Nyuszi:

A kihűlt, keményre főtt tojást félbevágtam, sárgarépából első és hátsó tappancsokat faragtam (a hátsó háromszor olyan hosszú). Fa nyárssal szemeknek és bajszoknak való lyukat készítettem, amikbe snidlinget nyomtam (a szemnek 3-4 mm hosszú, a bajszoknak 2,5-3 cm hosszú snidlinget vágtam). Késsel orrnak és füleknek való helyet metszettem (a fülnek mélyebbet). Az orr háromszög sárgarépa, a fülek pedig 2,5-3 cm kerekített sárgarépa szeletek. A farkincájának majonézbojtot használtam.

[i] Az ötlet az AllFreeCrafts.com-ról származik.

6 comments:

  1. Nagyon ötletes, jól néz ki!

    ReplyDelete
  2. Köszönöm Éva. Nekem is egyből megtetszett amikor megláttam az AllFreeCrafts-on ;-)

    ReplyDelete
  3. Hogy ez mennyire helyes lett!!!:-)

    ReplyDelete
  4. Latsia, köszönöm.

    ReplyDelete