
Főtt tojásból, sárgarépa, snidling és majonéz hozzávalókkal készített, ehető Húsvéti Nyuszi:
A kihűlt, keményre főtt tojást félbevágtam, sárgarépából első és hátsó tappancsokat faragtam (a hátsó háromszor olyan hosszú). Fa nyárssal szemeknek és bajszoknak való lyukat készítettem, amikbe snidlinget nyomtam (a szemnek 3-4 mm hosszú, a bajszoknak 2,5-3 cm hosszú snidlinget vágtam). Késsel orrnak és füleknek való helyet metszettem (a fülnek mélyebbet). Az orr háromszög sárgarépa, a fülek pedig 2,5-3 cm kerekített sárgarépa szeletek. A farkincájának majonézbojtot használtam.
[i] Az ötlet az AllFreeCrafts.com-ról származik.
A kihűlt, keményre főtt tojást félbevágtam, sárgarépából első és hátsó tappancsokat faragtam (a hátsó háromszor olyan hosszú). Fa nyárssal szemeknek és bajszoknak való lyukat készítettem, amikbe snidlinget nyomtam (a szemnek 3-4 mm hosszú, a bajszoknak 2,5-3 cm hosszú snidlinget vágtam). Késsel orrnak és füleknek való helyet metszettem (a fülnek mélyebbet). Az orr háromszög sárgarépa, a fülek pedig 2,5-3 cm kerekített sárgarépa szeletek. A farkincájának majonézbojtot használtam.
[i] Az ötlet az AllFreeCrafts.com-ról származik.
Nagyon ötletes, jól néz ki!
ReplyDeleteKöszönöm Éva. Nekem is egyből megtetszett amikor megláttam az AllFreeCrafts-on ;-)
ReplyDeleteBájos lett!
ReplyDeleteKöszönöm Vicuska.
ReplyDeleteHogy ez mennyire helyes lett!!!:-)
ReplyDeleteLatsia, köszönöm.
ReplyDelete