Wednesday, May 04, 2011

Paradicsomos tonhalas tészta

tomato-tuna-pasta
Kifőztem a tésztát, leszűrtem, hideg vízzel átöblítettem. Pár csepp olívaolajjal ízesítettem, majd rámorzsoltam a lecsepegtetett olajos tonhalat (Rio mare). Felezett koktélparadicsomot adtam hozzá és óvatosan átforgattam. Tálaláskor meghintettem oregánóval.

6 comments:

  1. Nálunk majdnem minden héten van tonhalas tészta! :) Ez a koktélparadisomos változat nagyon ínycsiklandozóan néz ki.

    ReplyDelete
  2. Köszönöm Pixie Pie. Mindig van egy-két tonhalas konzerv a konyhaszekrényben arra az esetre, ha nincs kedvem/időm konyhatündérkedni. Egy villámgyors ebéd vagy vacsora elővarázsolásához ;-)

    ReplyDelete
  3. Guszta,biztos nagyon finom a látvány is szép!

    ReplyDelete
  4. Köszönöm Éva :-)

    ReplyDelete