
Kifőztem a tésztát, leszűrtem, hideg vízzel átöblítettem. Pár csepp olívaolajjal ízesítettem, majd rámorzsoltam a lecsepegtetett olajos tonhalat (Rio mare). Felezett koktélparadicsomot adtam hozzá és óvatosan átforgattam. Tálaláskor meghintettem oregánóval.
Nálunk majdnem minden héten van tonhalas tészta! :) Ez a koktélparadisomos változat nagyon ínycsiklandozóan néz ki.
ReplyDeleteKöszönöm Pixie Pie. Mindig van egy-két tonhalas konzerv a konyhaszekrényben arra az esetre, ha nincs kedvem/időm konyhatündérkedni. Egy villámgyors ebéd vagy vacsora elővarázsolásához ;-)
ReplyDeleteGuszta,biztos nagyon finom a látvány is szép!
ReplyDeleteKöszönöm Éva :-)
ReplyDeleteNagyon jó
ReplyDeleteKöszönöm Bianka.
ReplyDelete