
Aszalt paradicsomos mozzarella, paradicsomos-bazsalikomos vajbab, fokhagymás-kakukkfüves olajbogyó, hummus (The Real Olive Co.), kovászos rozskenyér 'sourdough rye bread' és 'sourdough baguette' (Le Levain). Rossa a kenyereit természetes erjesztési eljárással készíti, hagyományos francia kenyérkészítés módszerekkel, malomkővel őrölt lisztből, dél-franciaországi kis kézműves (artisan) pékségekben tanulta ki a kenyérkészítést.
Gyönyörű képek.Kárpotol téged ennyi sok más finomság.
ReplyDeleteGyönyörű ez az asztal. Szívesen odaülnék :)
ReplyDeleteAleda, Petra, szívesen megterítek nektek :)
ReplyDeleteHűűű, mennyi finomság! Nagyon gusztusos!:)
ReplyDeleteÉn is csatlakozom az asztalhoz.
ReplyDeleteRoza, egyik kedvenc hétvégi reggelink :)
ReplyDeleteGyere, gyere, Kati, neked is jut!!