
Mr.Z figyelmébe ajánlom a flansziák levesét - Soupe à l'oignon.
A kenyeret ez alkalommal Rossa Sourdough Rye Bread-je képviselte,
ami enyhén kesernyés-savanykás ízvilágot kölcsönzött az édesre karamellizálódott hagymának.
A kenyeret ez alkalommal Rossa Sourdough Rye Bread-je képviselte,
ami enyhén kesernyés-savanykás ízvilágot kölcsönzött az édesre karamellizálódott hagymának.
Ez valami csodásan néz ki:) Szeretem a hagymalevest, mégsem főztem még sosem, eddig csak étteremben ettem. Ez olyan jól néz ki, hogy ki kell próbálnom.
ReplyDeleteFrancia hagymalevesért már nem járunk étterembe ;-)
ReplyDeleteEgyszerű, pár hozzávalós, csak türemel, türemel és mennyei levest terem. Addictive!!
Újabban 10-12 hagymából készítem :-0
Ó, ezt a finomságot elfogadnám ma ebédre. Nagyon szeretem, és ez itt irtó guszta. :)))
ReplyDeleteMegszerettem én is. Van hogy kétszer is van egy héten (de volt már háromszor is!). Próbálgatom különböző sajttal, kenyérrel ;-)
ReplyDeleteDe finom!
ReplyDelete