Wednesday, August 10, 2011

Francia hagymaleves

french-onion-soup-extra
Mr.Z figyelmébe ajánlom a flansziák levesét - Soupe à l'oignon.
A kenyeret ez alkalommal Rossa Sourdough Rye Bread-je képviselte,
ami enyhén kesernyés-savanykás ízvilágot kölcsönzött az édesre karamellizálódott hagymának.

5 comments:

  1. Ez valami csodásan néz ki:) Szeretem a hagymalevest, mégsem főztem még sosem, eddig csak étteremben ettem. Ez olyan jól néz ki, hogy ki kell próbálnom.

    ReplyDelete
  2. Francia hagymalevesért már nem járunk étterembe ;-)
    Egyszerű, pár hozzávalós, csak türemel, türemel és mennyei levest terem. Addictive!!
    Újabban 10-12 hagymából készítem :-0

    ReplyDelete
  3. Ó, ezt a finomságot elfogadnám ma ebédre. Nagyon szeretem, és ez itt irtó guszta. :)))

    ReplyDelete
  4. Megszerettem én is. Van hogy kétszer is van egy héten (de volt már háromszor is!). Próbálgatom különböző sajttal, kenyérrel ;-)

    ReplyDelete