Ötletek egy mindenevő, időszakos vegetáriánus konyhájából. Képes gasztronómiai kalandozások Dublinon innen és túl.
Olvastam az előző összefoglaló bejegyzésedet a töltött káposztáról, tanulságos volt. S való igaz, a "szárma" 1-2 nap múlva finomabb, mint frissen:-)
Télvíz idején még több nap múlva is isteni finom:)
Gerdi, épp csak kibírt 2 napot a 30 darab ;-))))))Roza, esélye sincs több napig megmaradni. Addig járunk rá, amíg el nem fogy :-D))
Olvastam az előző összefoglaló bejegyzésedet a töltött káposztáról, tanulságos volt. S való igaz, a "szárma" 1-2 nap múlva finomabb, mint frissen:-)
ReplyDeleteTélvíz idején még több nap múlva is isteni finom:)
ReplyDeleteGerdi, épp csak kibírt 2 napot a 30 darab ;-))))))
ReplyDeleteRoza, esélye sincs több napig megmaradni. Addig járunk rá, amíg el nem fogy :-D))