Monday, February 27, 2012

Irish butter

Kerrygold-Irish-Butter
A magas 'vajzsír' tartalmú ír vajat gazdag és krémes textúra, tartlamas és komplex ízvilág, selymes szín és állag jellemez. Úgy tartják, hogy az extra
ízben benne van Írország maga. A bőséges, dús legelőkön gyepelő ír tehén teje adja az igazi ír ízt, és minden egyes falat Írországot juttatja eszedbe.

Avonmore-Irish-Butter

3 comments:

  1. iztosan igaz,amit leírtál róla, csak az ára kicsit húzós...

    ReplyDelete
  2. Van most is a hűtőmben ír vaj, nagyon finom. Igaz az enyém most Dromona márkájú. A karácsonyi vajhiány óta lehet mindig ír vajat is kapni. Egyébként nem nagyon, mert itt csak a norvég dolgokat erőltetik. Én meg azt szeretem, ha meghagyják a választás lehetőségét:)

    ReplyDelete
  3. Marisz, bár nem tudom mennyibe kerül odahaza, de az importnak biz meg szokták kérni az árát Mo.-on (is)...

    Trollanyu, Dromona-t még nem kóstoltam (igaz Észak-Ír, de biztos kapható erre is). Itt is nagy a helyi, ír termékek promótálása, de így helyes, buy local ;-)

    ReplyDelete