
Enyhén csípős túrókrém sourdough kenyérhez
Egy kisebb fej vöröshagymát, egy gerezd fokhagymát és egy piros húsú, lédús paprikát késes aprítóban finomra daráltam. Hozzáadtam a leves túrót (cottage cheese), fűszereztem: kevés só, frissen őrölt bors, őrölt pirospaprika, és egy-két csipet chilipehely meg őrölt fűszerkömény, és kevés szárított petrezselyemzöld. A darálóval átforgattam, majd tálkába öntöttem. Savanykás sourdough kenyérrel tálaltam. Zellerszárhoz, sárgarépához, paprikacsíkokhoz, cracker-hez is kiváló mártogatós.
Megkívántattad:)
ReplyDeleteNagyon jó! És most már azt is tudom, hogy hogyan tudom felhasználni a cottage cheeset:)
ReplyDeleteKati, megkínálhatlak?
ReplyDeleteEmi, a cottage cheese-t én túróként/túrónak használtam már sok mindenbe ;-)