Tuesday, March 08, 2011

Vadhús bolognese teljes kiőrlésű tönköly fussilivel

venison-pasta-bolognese
Kevés olívaolajon apróra vágott hagymát pirítottam, majd a hús is megbarnítottam rajta. Hozzáadtam a finomra vágott fokhagymát, fűszereztem (oregánó, bazsalikom, zsálya, petrezselyem, őrölt fűszerkömény, só, frissen őrölt bors). Kevés vizet öntöttem alá, majd fedő alatt 5-10 percet pároltam, végül paradicsompürét adtam hozzá, átforraltam és tálaltam is.

4 comments:

  1. hasonlót szoktam Én is csinálni. Annyira szeretjük. Ki fogom próbálni ezt is!!!
    nyammi...

    ReplyDelete
  2. Köszöntelek a rendszeres olvasóim között Sandra G :-)

    ReplyDelete
  3. köszi, vissza fogok térni, mert nagyon guszta dolgokat leltem Nálad..

    ReplyDelete