Thursday, September 15, 2011

Túrógombóc pirított mandulaforgáccsal

cheese-dumplings-with-sour-cream-and-flaked-almonds
Volt már diós, volt már mákos, ma pedig ismét a classic
került terítérke, pirított gríz, tejföl, egy apró csavarral, pirított
mandulaforgáccsal. Ezúttal is kanállal szaggatva.

cheese-dumplings-with-roasted-almonds

8 comments:

  1. Imádom!!! Nagyon guszta, és a mandulaforgáccsal isteni finom lehetett.:)

    ReplyDelete
  2. Mandulával, dióval, mákkal mindegyik jó ötlet. Az a pirított mandula a tetején, hmm... nagyon guszta. :)))

    ReplyDelete
  3. Gizi, Petra, köszönöm. A pirított mandula íze nagyon beleillik, nem is gondoltam volna!!

    ReplyDelete
  4. Én egy érdekes ember vagyok, mert a túrót utálom, a túrógombócot (és a Rudit) pedig imádom! Lecsúszna most 1-2 könnyedén!

    ReplyDelete
  5. Nagyon szeretheted a túrógombócot, hogy ennyi változatban elkészíted! Ami még egyedi hogy kanállal csinálod és milyen formásak! Szeretem én is de eddig még csak pirított zsemlemorzsával ettem!

    ReplyDelete
  6. Bors&Pepper, egy így tényleg érdekes, mert az utálom-imádom a két végleten van ;-))))

    Éva, kíváncsi természet vagyok, nem félek az ízeket keverni, szeretek egy ételt több szögből is megnézni. Ezzel a gombóccal mindig úgy vagyok, hogy az adott verzió ízlik a legjobban, aztán a következő változatból persze újabb kedvenc születik :-))

    ReplyDelete
  7. Nagy kedvenc nálunk is, többféle panírral! Ki fogom próbálni ezt a mandulaforgácsot, jó ötlet!:) Köszi!!

    ReplyDelete
  8. Tiffanylda, majd számolj be hogy ízlett, nekem nagyon illett a pirított manulaíz hozzá!!

    ReplyDelete