
Volt már diós, volt már mákos, ma pedig ismét a classic
került terítérke, pirított gríz, tejföl, egy apró csavarral, pirított
mandulaforgáccsal. Ezúttal is kanállal szaggatva.
került terítérke, pirított gríz, tejföl, egy apró csavarral, pirított
mandulaforgáccsal. Ezúttal is kanállal szaggatva.
Imádom!!! Nagyon guszta, és a mandulaforgáccsal isteni finom lehetett.:)
ReplyDeleteMandulával, dióval, mákkal mindegyik jó ötlet. Az a pirított mandula a tetején, hmm... nagyon guszta. :)))
ReplyDeleteGizi, Petra, köszönöm. A pirított mandula íze nagyon beleillik, nem is gondoltam volna!!
ReplyDeleteÉn egy érdekes ember vagyok, mert a túrót utálom, a túrógombócot (és a Rudit) pedig imádom! Lecsúszna most 1-2 könnyedén!
ReplyDeleteNagyon szeretheted a túrógombócot, hogy ennyi változatban elkészíted! Ami még egyedi hogy kanállal csinálod és milyen formásak! Szeretem én is de eddig még csak pirított zsemlemorzsával ettem!
ReplyDeleteBors&Pepper, egy így tényleg érdekes, mert az utálom-imádom a két végleten van ;-))))
ReplyDeleteÉva, kíváncsi természet vagyok, nem félek az ízeket keverni, szeretek egy ételt több szögből is megnézni. Ezzel a gombóccal mindig úgy vagyok, hogy az adott verzió ízlik a legjobban, aztán a következő változatból persze újabb kedvenc születik :-))
Nagy kedvenc nálunk is, többféle panírral! Ki fogom próbálni ezt a mandulaforgácsot, jó ötlet!:) Köszi!!
ReplyDeleteTiffanylda, majd számolj be hogy ízlett, nekem nagyon illett a pirított manulaíz hozzá!!
ReplyDelete