
Langyos céklakockák feta sajttal, koktélparadicsommal,
napraforgómaggal, virgin lenmagolajjal, zöldsaláta ágyon.
napraforgómaggal, virgin lenmagolajjal, zöldsaláta ágyon.
A céklát héjában megfőztem és még langyoson felkockáztam. Egy tálba tettem, megcsorgattam kevés hidegen sajtolt lenmagolajjal és pár csepp balsamecettel. Átforgattam, majd hozzáadtam a felkockázott fetát (párat félretettem). Megszórtam 1-2 ek. natúr napraforgómaggal. Vegül hozzáadtam a negyedelt koktélparadicsomokat. Óvatosan átforgattam.
A tányér aljára leraktam a salátaleveleket (lila végű saláta és lamb's lettuce/corn salad). Ráhalmoztam a fetás-paradicsomos-napraforgómagos céklát és a félretett fetakockákat.
A tányér aljára leraktam a salátaleveleket (lila végű saláta és lamb's lettuce/corn salad). Ráhalmoztam a fetás-paradicsomos-napraforgómagos céklát és a félretett fetakockákat.
Tipp: Sült cékla-édesburgonya saláta fetával, dióval
MIlyen szép színes,nagyon guszta!
ReplyDeleteAleda, köszönöm. Cékla, cékla, cékla lázban égek :-D))
ReplyDeleteNagyon tetszik! :))
ReplyDeletePetra, köszönöm ;-))
ReplyDelete