
Omlós, teljes kiőrlésű zabfalatok feketeribizli lekvárral
A tésztája a (teljes kiőrlésű) zabkeksz, csak épp nyújtás és szaggatás helyett apróbb gömböket formáztam az illatos tésztából, amit aztán az ujjam hegyével meglapítottam, és a keletkezett mélyedésbe fél-fél tk. feketeribizli lekvárt (St. Dalfour Blackcurrant) tettem.
• St. Dalfour Blackcurrant High Fruit Content Spread
INGREDIENTS: Blackcurrants (50%), Unsweetened Grape Juice Concentrate, Gelling Agent (Pectin). No Added Sugar. Sweetened only with fruit juice concentrate.
• St. Dalfour Blackcurrant High Fruit Content Spread
INGREDIENTS: Blackcurrants (50%), Unsweetened Grape Juice Concentrate, Gelling Agent (Pectin). No Added Sugar. Sweetened only with fruit juice concentrate.
Tipp: Áfonyás-pekános zabfalatok
Szuper, már vittem is. Kár, hogy nem a szomszédban laksz, mert biztos átkopognék egy kis lekvárért... :)))
ReplyDeleteEz valami isteni lehet, zab és áfonya és még egészséges is.
ReplyDeleteDe finom lehet!!!!
ReplyDeleteÚjra zabkeksz, ráadásként lekvárral... egyre jobban kívánom!
ReplyDeleteNagyon guszta kis falatkák!
ReplyDeleteHúsvétra tuti megsütöm, jópofa és biztosan finom! :-)
ReplyDeletePetra, tudod, fénypostával még megoldható ;-)))
ReplyDeleteLilla, köszönöm. Hát még az íze!!
Trollanyu, finom, egészséges :-)
Vicuska, csak ajánlani tudom.
Emi, zabkekszre fel!!
Trinity, köszönöm.
Teller-cake, húsvétra pompás lesz!
Ezt biztos, hogy megsütöm, lehet, még a hétvégén :)))
ReplyDeleteKimondottan finom, és méghozzá nagyon egészséges kis falatkák. Szépen mutató is, ráadásul!
ReplyDeleteÉn ma meg is sütöttem:))
ReplyDeleteMéltán lesz a kedvenceim között:)
Isteni finom:))))
Bors and Pepper, nagyon fog ízleni! Kedvenc lekvároddal, vagy többfélével...
ReplyDeleteElisabeth, egyszerű is, gyors is a formázása, és igen, finom meg egészséges ;-)
Zitus, örülök!! Nálunk is nagyot alakított. Már a harmadik féle változata készül!
Már tovább is fejlesztetted! Nagyon jó ötlet, meggyőzött!
ReplyDeleteGerdi, és hamarosan hozom a harmadik változatát ;-))
ReplyDelete