Dinsztelt hagymás, tejes rántotta, Cheddar sajttal
A vékonyra felszeletelt közepes fej vöröshagymát kevés (1 ek.) olívaolajon megfonnyasztottam, majd épp csak világosra pirítottam. Ráöntöttem a villával fervert, kevés tejjel felöntött, enyhén sózott, borsozott tojást és a kívánt sűrűségűre sütöttem. Lehúztam a tűzről és finomra reszelt Cheddar sajtot forgattam bele.
Extra sajttal megszórva, uborkával és paradicsommal tálaltam.
Nagyon guszta! Szívesen elfogadnám most így ahogy van a zöldségekkel együtt!
ReplyDeleteHjuuu de guszta!!!
ReplyDeleteNagyon fincsi, egyszerű és nagyszerű :)
ReplyDeleteHmmm, ige, hozzám is jöhetne:)
ReplyDeleteKitünő recept , mert én hagymát hagymával...;nagy hagymás vagyok ,én is sokat készítem ezt az ételt majdnem ugyanígy , nagyon ízletes !
ReplyDeleteÉva, szívesen meg is kínálnálak :-)
ReplyDeleteAleda, Vikvi, Emi, köszönöm ;-))
Amatőr hagyományörző, a hagymát különösen kedveli a rántotta ;-P