Aszalt paradicsomos mozzarella, paradicsomos-bazsalikomos vajbab, fokhagymás-kakukkfüves olajbogyó, hummus (The Real Olive Co.), kovászos rozskenyér 'sourdough rye bread' és 'sourdough baguette' (Le Levain). Rossa a kenyereit természetes erjesztési eljárással készíti, hagyományos francia kenyérkészítés módszerekkel, malomkővel őrölt lisztből, dél-franciaországi kis kézműves (artisan) pékségekben tanulta ki a kenyérkészítést.
Sunday, July 31, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
Gyönyörű képek.Kárpotol téged ennyi sok más finomság.
Gyönyörű ez az asztal. Szívesen odaülnék :)
Aleda, Petra, szívesen megterítek nektek :)
Hűűű, mennyi finomság! Nagyon gusztusos!:)
Én is csatlakozom az asztalhoz.
Roza, egyik kedvenc hétvégi reggelink :)
Gyere, gyere, Kati, neked is jut!!
Post a Comment