Risotto con funghi porcini e salsiccia piccante
A szalámi-vargánya-zöldborsó változatú rizottó borsó nélkül, szalámi helyett chorizo-val. A gomba áztatólevéből ezúttal bátrabban használtam, így színben és ízben is jobban tükröződött.
Tipp: Zöldborsós rizottó
Tipp: Zöldborsós rizottó
5 comments:
Nagyon guszta, már vinném is, de... che cosa é chorizo?:(
Tiffanylda, a chorizo egy spanyol szárazkolbász féle, a spanyolok paraszt/füstöltkolbásza ;-)
De jó színe van:) Nagyon klassz, fincsi lehet nagyon, de persze vargányát sem láttam még itt az üzletekben.
Finom lehet, még sosem ettem vargányát meg chorizót sem, pedig azt láttam itt az üzletekben, de nagyon drága, de csak megkóstolom egyszer.
Trollanyu, köszönöm. Errefelé van egy-két olasz delikátesz boltocska, ott szoktam beszerezni a porcinit.
Kati, a chorizót nyugodtan helyettesítheted házikolbásszal, füstölt kolbásszal ;-)
Post a Comment