Tuesday, October 18, 2011

Vargányás-chorizós rizottó

porcini-and-chorizo-risotto
Risotto con funghi porcini e salsiccia piccante

A szalámi-vargánya-zöldborsó változatú rizottó borsó nélkül, szalámi helyett chorizo-val. A gomba áztatólevéből ezúttal bátrabban használtam, így színben és ízben is jobban tükröződött.

Tipp: Zöldborsós rizottó

5 comments:

Tiffanylda said...

Nagyon guszta, már vinném is, de... che cosa é chorizo?:(

Anazar said...

Tiffanylda, a chorizo egy spanyol szárazkolbász féle, a spanyolok paraszt/füstöltkolbásza ;-)

trollanyu said...

De jó színe van:) Nagyon klassz, fincsi lehet nagyon, de persze vargányát sem láttam még itt az üzletekben.

Kati said...

Finom lehet, még sosem ettem vargányát meg chorizót sem, pedig azt láttam itt az üzletekben, de nagyon drága, de csak megkóstolom egyszer.

Anazar said...

Trollanyu, köszönöm. Errefelé van egy-két olasz delikátesz boltocska, ott szoktam beszerezni a porcinit.

Kati, a chorizót nyugodtan helyettesítheted házikolbásszal, füstölt kolbásszal ;-)