Romero aprócska éttermében, a Café Azteca-ban kétórás főzőtanfolyamon vettünk részt (igen, R is), ahol a mexikói konyha alapanyagainak és a mexikói emberek étkezési szokásainak megismerése mellett három fogást készítettünk el: kukorica tortilla-t pico de gallo salsa-val és guacamole-val, csirkés quesadillas-t, valamint csirkés sopes-t.
Saturday, August 20, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
Minden olyan guszta és biztosan finom. Receptet is kérünk.
Öröm volt nézni a képeket. Ugye hozod majd a recepteket is? :)))
Mrita, Petra, persze, majd jönnek a receptek is ;-)
De jó, én is szeretnék részt venni ilyen tanfolyamon, csupa finomságot készítettetek.
Én is kérem a receptet!
Kati, Vesta, a finomságok elkészültek, és úton vannak ;-)
Post a Comment