Minden nap meg tudnám enni a lecsót. Legutóbb tojásosan készült, ma pedig chorizo került bele, ami olyan finom ízt és illatot kölcsönzött az ételnek, hogy egy szuszra el is fogyott.
A vékonyra szeletelt hagymát (2-3 db) kevés olívaolajon megfonnyasztottam. Hozzáadtam a felkarikázott chorizót (előtte a bőrét lehúztam) és együtt pirítottam. Rátettem a paprikát és fedő alatt puhítottam, pároltam, végül a paradicsom (McNally's organic) és rákerült. Finoman gyöngyöztettem. Egy-két csipet őrölt fűszerkömnnyel, finomra aprított fokhagymával és kevés tengeri sóval fűszereztem.
A vékonyra szeletelt hagymát (2-3 db) kevés olívaolajon megfonnyasztottam. Hozzáadtam a felkarikázott chorizót (előtte a bőrét lehúztam) és együtt pirítottam. Rátettem a paprikát és fedő alatt puhítottam, pároltam, végül a paradicsom (McNally's organic) és rákerült. Finoman gyöngyöztettem. Egy-két csipet őrölt fűszerkömnnyel, finomra aprított fokhagymával és kevés tengeri sóval fűszereztem.
No comments:
Post a Comment