Monday, August 15, 2011

Káposztás fusilli

wholemeal-pasta-with-cabbage
A 100%-os nyomon követhetőség elvét valló, mi több, kiváló minőségű bio élelmiszereket előállító biona organic széles termékválasztékkal van jelen a 'health store'-okban. A teljes kiőrlésű tönkölybúza tésztájukat kedvelem, 80-90%-ban már csak ebből főzök, ha tésztára vágyom.

Készült már chorizós-ricottás, vadhús bolognese, most pedig húsmentesen, káposztával és 1 bő tk. libazsírral gazdagítva került az asztalra. Vékonyra felcsíkozott káposzta hagymás olívaolajon megpárolva, sóval, borssal és 1 tk. paradicsompürével fűszerezve.

biona-spelt-fusilli
Ingredients: 100% organic wholegrain spelt flour

4 comments:

Mrita said...

Nagyon guszta, biztiosan nagyon finom is ez a fajta tészta.

Anazar said...

Igen, Mrita, íze is van, nem csak A szósz teszi élvezhetővé, mint sok durumlisztes tésztát. Ezért is lehet szaft nélküli fogásokhoz készíteni, mint pl. ez a párolt-pirított káposzta :)

Roza said...

Szerencsés dolog, ha sok egészséges étel, alapanyag vásárolható az ember környezetében.
Finom lehet ez a tészta:)

Anazar said...

Roza, igen, szerencsére egyre több és több egészséges alapanyag kapható, aki keres, talál alapon ;)