Tuesday, August 16, 2011

Tojásos lecsó

Lecsó, lecsó, lecsó! Nem tudom megunni!
Hogy egy kicsit változtassak is rajta, kipróbáltam a tojásos változatot.
A szokásos módon készített lecsóba a végén villával enyhén feltvert
két-három tojást csorgattam.

7 comments:

Gizi said...

Nagyon guszta lett a tojásos lecsód!!! Én mindig tojással készítem, persze apa csak úgy eszi meg, ha van még benne füstölt szalonna és kolbász is. Nyáron sokszor készítem, imádom!!:)

Anazar said...

Köszönöm Gizi. Én csak pár éve ismertem meg a tojásos lecsót az egyik szegedi kolléga jóvoltából. Ez az első alkalom, hogy készítettem. A gyerekkori lecsók kis füstölt sonkával vagy szalonnával készültek. Manapság sokszor csak vega: olívaolaj, hagyma, papika, paradicsom ;)

Csilla said...

Imádom! :) Mondjuk sonka, szalonna nélkül, de tojással, vagy anélkül, az mindegy! :D

Vicuska said...

Régebben próbálkoztam ezen a blogon a kommenttel, de nem sikerült, de úgy tűnik, most működik :) A lecsót ifjúkoromban szerettem tojással enni, aztán valahogy a férjhezmenéssel elmaradt ez az elkészítési mód, mert a Zuram másképpen szerette. Szívesen megkóstolnám :)

Anazar said...

Így van ez, Vicuska, egymás ízlését alakítjuk. A kitartóbban külön is főznek, két irányba.

Örülök, hogy megoldódott a kommentelési probléma. A blogger fejlesztési bakija hetekig terrorizálta a kommentelni vágyókat.
Engem az Internet Explorer a mainapig nem enged egyes blogokba kommentelni, de a gugli Chrome már igen, és még a Mizilla Firefox is okosabb az Explorer-nél ez ügyben.
Ha esetleg ismét kommentelési problémád támad, próbálkozz velük ;-)

Vicuska said...

Milyen igaz! Ez a technikai anomália sok bosszúságot tud okozni, FBre mostanában chrome-ról beenged, de nem tudok "tevékenykedni", a kommentekkel ugyanez a helyzet. A múltkorában a saját blogomba nem tudtam belépni, mindenáron új blogot akartak velem nyittatni! :D Aztán elmúlt magától ez a mániájuk :)

Anazar said...

Ha magától nem is, de csak dolgoznak rajta a fejlesztők..