Kevés olívaolajon apróra vágott hagymát pirítottam, majd a hús is megbarnítottam rajta. Hozzáadtam a finomra vágott fokhagymát, fűszereztem (oregánó, bazsalikom, zsálya, petrezselyem, őrölt fűszerkömény, só, frissen őrölt bors). Kevés vizet öntöttem alá, majd fedő alatt 5-10 percet pároltam, végül paradicsompürét adtam hozzá, átforraltam és tálaltam is.
Tuesday, March 08, 2011
Vadhús bolognese teljes kiőrlésű tönköly fussilivel
Posted by
Anazar
Labels:
fokhagyma,
hagyma,
olasz konyha,
paradicsom,
paradicsompüré,
teljes kiőrlésű,
tészta,
vad
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
hasonlót szoktam Én is csinálni. Annyira szeretjük. Ki fogom próbálni ezt is!!!
nyammi...
Köszöntelek a rendszeres olvasóim között Sandra G :-)
köszi, vissza fogok térni, mert nagyon guszta dolgokat leltem Nálad..
örülök neki ;-)
Post a Comment