A korábbi sült csirkeszárnyak kerültek ismét
terítékre, újfent sütőben sült édesburgonyával.
terítékre, újfent sütőben sült édesburgonyával.
A szárnyakat joghurtos páctba tettem (natúr joghurt, angol mustár, citromlé, olívaolaj, csipet fahéj, kevés cajun fűszerkeverék), két-három órát hűtőben pihentettem, majd sütőben, 180 °C-on, két és fél óra alatt készre sütöttem.
Az édesburgonyát felkarikáztam, tepsire raktam, vékonyan lekentem olívaolajjal, megszórtam őrölt fűszerköménnyel és nagy szemű tengeri sóval, majd megsütöttem.
Az édesburgonyát felkarikáztam, tepsire raktam, vékonyan lekentem olívaolajjal, megszórtam őrölt fűszerköménnyel és nagy szemű tengeri sóval, majd megsütöttem.
4 comments:
Nagyon gusztákat készíttettél.
Mrita, köszönöm.
Édesburgonyát még nem ettem. Tényleg édes? Kinézetre sütőtök. Csirkeszárnyat viszont ettem már:-) Ahogy így elnézem, akár most is bevállalnám...
Gerdi, édes(kés). Levesbe főve még nem is annyira, de sütve már szépen 'kiédesedik', de még nem egészen sütőtök ;-)
Post a Comment