Volt már diós, volt már mákos, ma pedig ismét a classic
került terítérke, pirított gríz, tejföl, egy apró csavarral, pirított
mandulaforgáccsal. Ezúttal is kanállal szaggatva.
került terítérke, pirított gríz, tejföl, egy apró csavarral, pirított
mandulaforgáccsal. Ezúttal is kanállal szaggatva.
8 comments:
Imádom!!! Nagyon guszta, és a mandulaforgáccsal isteni finom lehetett.:)
Mandulával, dióval, mákkal mindegyik jó ötlet. Az a pirított mandula a tetején, hmm... nagyon guszta. :)))
Gizi, Petra, köszönöm. A pirított mandula íze nagyon beleillik, nem is gondoltam volna!!
Én egy érdekes ember vagyok, mert a túrót utálom, a túrógombócot (és a Rudit) pedig imádom! Lecsúszna most 1-2 könnyedén!
Nagyon szeretheted a túrógombócot, hogy ennyi változatban elkészíted! Ami még egyedi hogy kanállal csinálod és milyen formásak! Szeretem én is de eddig még csak pirított zsemlemorzsával ettem!
Bors&Pepper, egy így tényleg érdekes, mert az utálom-imádom a két végleten van ;-))))
Éva, kíváncsi természet vagyok, nem félek az ízeket keverni, szeretek egy ételt több szögből is megnézni. Ezzel a gombóccal mindig úgy vagyok, hogy az adott verzió ízlik a legjobban, aztán a következő változatból persze újabb kedvenc születik :-))
Nagy kedvenc nálunk is, többféle panírral! Ki fogom próbálni ezt a mandulaforgácsot, jó ötlet!:) Köszi!!
Tiffanylda, majd számolj be hogy ízlett, nekem nagyon illett a pirított manulaíz hozzá!!
Post a Comment