Töltöttem már grecskával, quinoával, kölessel kerek cukkinit, most pedig csak zöldséggel, húsmentesen került az asztalra -- póréhagymával és sárgarépával töltve, petrezselyemmel gazdagon.
A töltelékhez kevés vajat olvasztottam (jó olívaolajjal is, de a vaj szuper ízt kölcsönöz a póréhagymánal és textúrát a sárgarépának), rátettem a felkockázott sárgarépát, pár percig pároltam, majd hozzáadtam a felkarikázott póréhagymát. Fedő alatt, időnként kevergetve puhára pároltam. Lehúztam a tűzől és belekevertem a nagy csokor finomra aprított petrezselyemzöldet.
A kivájt cukkinikat megtöltöttem és sütőben megsütöttem.
A kivájt cukkinikat megtöltöttem és sütőben megsütöttem.
2 comments:
Micsoda szép színek! Ezt most szívesen bevállalnám. :)))
Petra, köszönöm. Beleszerelmesedtem a póréhagymába ;-)))
Post a Comment