Tuesday, March 10, 2015

Konyhatündér új kalandjai

nourish_me_lovingly
Kedves Olvasóim! Tudom hiányoltátok a főztömet. Jó hírrel szolgálok, Konyhatündér visszatért. She is back! Tulajdonképpen le sem tettem a fakanalat. Költözés előtt, alatt és után is főztem. Enni kell.

Akinek már elvonási tünetei voltak, örömmel közlöm, hogy a megszokott, csipetnyi csavarral tűzdelt konyhatündéres ízvilág friss receptekkel a Nourish me lovingly blogon olvasható.

A körülmények hasonlóak, továbbra is szigetország, valamivel nagyobb az előzőnél, de már egy tágas, ablakos konyhából keringenek a finom illatok.

This is England, kérem! Minden bizonnyal nyomot hagy majd Konyhatündér ízvilágán az angol konyha, alapanyagaiban mindenképp.

További örömteli sütést-főzést kívánok! Hajrá Konyhatündérek! És ne feledjétek, keep calm and carry on ;-))

7 comments:

teller-cake said...

De jó, hogy jelentkeztél! :-) Szép lehet a konyhád a leírás alapján... Jól értelmezem, hogy mostantól csak a másik blogon fogsz írni angolul?

Anazar said...

Teller-Cake, igen, az Én így főzök bezárt (a blog a dublini éveknek ajánlva). A folyatás, friss kalandokkal a Nourish me lovingly-n olvasható, amit igen, angolul írok. Tudom, a google translate sok butaságot fordít össze, ha végképp nem tudsz rajta eligazodni, hagyj egy megjegyzést és több mint szívesen útbaigazítalak. Ha szabad kapacitásom engedi, magyar fordítást is mellékelek (bár erre ne nagyon építsetek). Üdvözlettel, Anazar Konyhatündér

teller-cake said...

Köszi a választ és mindenképpen megyek majd leskelődni! :-)

Tiffanylda said...

Boldog vagyok, hogy visszatértél!:) Már jártam az új blogodon, de az angol nekem macerás..., keveset tudok, a Google fordító nem megbízható sajnos. Azzal nem terhelnélek, hogy a kedvemért magyarul írj! :D Tudom, hogy isteniek a receptjeid, praktikáid, ezért próbálkozni fogok, majd kiderül milyen sikerrel. Legyen szerencséd új hazádban, új konyhádban!:)

Anazar said...

Tiffanylda, koszonom szepen. A ketnyelvu blog nem lenne rossz, de nem tudok tobb idot szanni a blogra, akarmennyire is szeretnek. Ha a gugli sok zoldseget forditana ossze, kerlek hagyj megjegyzest az adott posztnal es szivesen besegitek. Udvozlettel, Anazar (Konyhatunder)

Anonymous said...

Hello ;) mi van veletek? Nagyon eltüntettek meg en is ;) meg mindig Belfastban vagyok ha meg emlékszel rám
Viki

Anazar said...

Szia Viki!! Minő véletlen, épp a napokban jutottál eszmbe, vajon mi van Vikivel??!! :-))) Nem tüntünk mi el, csak (el)költöztünk, így már mi is part of the UK, mint te ;-) A Nourish me lovingly-n kalandozok tovább.