Sunday, April 06, 2008

Csirke-rakott

Hozzavalok:
2 db csirkemell
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db tv. paprika
2 db paradicsom
2 dl tejfol
150 g sajt (reszelt)
fuszerek

A hagymat karikara szelem, a paradicsomot felbe majd szeletekre, a paprikat ujjnyi csikokra, a csirkemellet nagyobb kockara, a fokhagymat vekony szeletekre vagom, a sajtot nagy lyuku reszelon lereszelem. A tuzallo tal aljara helyezem a hagymakarikakat, ra az egyik szeletelt paradicsomot, ra a fel paprika csikjait, majd erre helyezem a csirkemell darabokat. Fuszerezem tandoori keverekkel es kuminnal, enyhen megsozom. Erre kerul a vekonyra szeletelt fokhagyma, a paprika masik fele, a masodik paradicsom, majd leontom tejfollel. Letakarom alufoliaval es bo egy orat sutom a suto kozepso racsan 180°C-on. Leveszem az alufoliat, megszorom sajttal es hagyom, hogy megpiruljon rajta. Azonnal talalom!

Hagyma-paradicsom-paprika-csirkemell-fuszerek-fokhagyma-paprika-paradicsom-tejfol-sajt.

No comments: