Saturday, October 13, 2012

Gombás rántotta

eggs-and-mushroom
Ahogy hűl a levegő, egyre jobban vágyom tartalmasabb
reggelikre, tojásra gombával például.

Hozzávalók (2 személyre): 5 db gomba, 3 db tojás, 2-3 szál zöldhagyma, kevés vaj és őrölt bors.

Vékonyra szeletelt bébi portobello gombát kevés vajon megfonnyasztottam, majd ráöntöttem a villával épp csak elkevert tojást, megszórtam zöldhagyma szárával és egy kevés frissen őrölt borssal, majd amikor megszilárdult az alja, megfordítottam és a másik oldalát is megütöttem, de nem szárítottam ki nagyon, csak épp összeállt.

2 comments:

Kati said...

Én is pont így szeretem a rántottát:) A párom tudja ilyen igazi remegősre, kocsonyásra készíteni:)

Anazar said...

Kati, pompás reggeli ;-)