Ha nem tudod, hogy hal van a tanyerodon, nem biztos, hogy elsore eltalalod :-P
Nagyjabol fel kg tonhaltorzs (husa kinezetre olyan, mintha fustolt sonka lenne, sotet szinu es az allaga is nagyjabol megegyezik), ezt ujjnyi (1-1,5 cm) vastag szeletekre vagom, 5-6 szelet lesz belole.
Keves olivaolajon a szeletek mindket oldalat megpiritom. Igy pirultan a kinezetuk teljesen olyan, mint a natur sertesszelete, me'g nagyon hal szaguk sincs :-)))
Tipp: Fott burgonyaval talalom. Melle fokhagymas-petrezselymes-olivaolajos ontet, a megmaradt olajon piritott hagymakarikak, par szelet lime, esetleg paradicsom, es mar kesz is van a finom, finom vacsora.
Wednesday, September 28, 2005
Tuna steak / Tonhal
Posted by
Anazar
Labels:
főétel,
hagyma,
hal,
könnyen-gyorsan,
krumpli,
serpenyőben,
tonhal
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment