200 g apro garnela rak
olivaolaj
2 gerezd fokhagyma
fuszerpaprika
so, VegaMix
paradicsomle
zoldborso, bebirepa
A fagyasztott, fott garnelakat hideg vizzel atmosom, hogy a jeg leolvadjon, aztan szuron lecsepegtetem. Egy-ket kanal olivaolajon aprota vagott fokhagymat piritok. Radobok egy keves fuszerpaprikat es erre kerulnek a garnelak. Kicsit atpiritom. So, egy keves VegaMix, felengedem keves vizzel, majd fedo alatt par percet parolom.
Kozben zoldborsot es bebirepat enyhen sos vizben felteszek foni egy csurrantasnyi olivaolajjal. A garnelahoz teszek par kanal paradicsomlevet, egy keves 'tuneziai' fuszert, meg egyszer felrottyan es mar keszen is van.
Tipp: Talalaskor a zoldseget a tanyer egyik felere halmozom, a rakocskakat melle, amit megszorok aprora vagott snidlinggel.
>> Konnyu etel keves munkaval ;-)
No comments:
Post a Comment