Hozzavalok:
4 pulykamell szelet (600 g)
8 kisebb krumpli
2 kisebb repa
1 voroshagyma
1 californiai paprika
20-24 szem datolya
olivaolaj, so
Garam Masala
mez
4 pulykamell szelet (600 g)
8 kisebb krumpli
2 kisebb repa
1 voroshagyma
1 californiai paprika
20-24 szem datolya
olivaolaj, so
Garam Masala
mez
A csirkemell nagysagu pulyka szeleteket es a negyedelt repat sos vizben felkeszre fozom. A negyedelt krumplikat ugyancsak felkeszre fozom. A hagyma felet apro kockara vagom es csurrantasnyi olivaolajon megpiritom, radobom a felkockazott paprikat, majd a negyedelt datolyat. Sozom, atpiritom.
A mazas tuzallo talat meglocsolom olivaolajjal, ontok ra kb. 1-1,5 dl-t a huslebol, lerakom a hust, megszorom Garam Masala-val, a hus kore rakom a krumplit, a husra a datolyas-paprikat, majd az egeszet megszorom a maradek durvara apritott nyers hagymaval, es megcsurgatom mezzel. Elomelegitett sutoben, 200 °C-on keszre sutom.
No comments:
Post a Comment