400g csirke v. pulykamell file
2-3 gerezd fokhagyma
4 ek. Sweet Chilli Sauce (Blue Dragon)
Dolmio Creamy Tomato Pasta Bake (500g)
2-3 baberlevel (opcio)
4 marek basmati rizs
so, bors
olivaolaj
A csirke v. pulykamell filet vekony csikokra vagom. Csurrantasnyi olivaolajon megpiritom (kb. 10 perc), enyhen sozom, borsozom, rateszem a reszelt fokhagymat es a Sweet Chilli Sauce-t, tovabbi 2-3 percig piritom, majd raontom a Dolmio szoszt, hozzaadom a baberlevelet, es fedo alatt keszre fozom (kb. 10-15 perc).
Tipp: Basmati rizzsel talalom: a rizst cseszebe nyomkodom, hogy felvegye a formajat, majd a tanyer kozepere boritom es korberakom csirke-szosszal. Voila! Enjoy!
No comments:
Post a Comment