

2 db 3-4 ujjnyi szeles, friss lazacfile
2 ek. VegaMix
2-3 ek. Sweet Chilli Sauce (Blue Dragon)
8 db burgonya
2-3 ek. olivaolaj
rozmaring (szaritott v. friss)
so
A lazac szeleteket 3-4 percre forrasban levo vizbe teszem (just in case), majd a tuzallo keramiatalba helyezem, enyhen sozom, meghintem VegaMix-szel es rateszem a Sweet Chilli Sauce-t. A hamozatlan, nyers burgonyakat negyedelem es a hal kore rakom, enyhen sozom es megszorom keves VegaMix-szel es jo boven rozmaringgal, amjd lecsorgatom olovaolajjal. Lefedem alufoliaval es 220°C-ra elomelegitett sutoben 20-25 percig sutom, majd leveszem a foliat es tovabbi 8-10 percig hagyom, hogy piruljon.
>> Elkeszitesi ido: 30-35 perc
No comments:
Post a Comment