6 db tortilla
1 db fott csirkemell
babkrem (frijoles refritos)
10-12 karika jalapeño
10-12 karika jalapeño
Cholula Salsa
paradicsompure
sajt (reszelt/szeletelt)
1-2 ek. tejfol
hagymakarika
A fott csirkemellet szalasra tepkedem. A tortillat megkenem babkremmel (ne sajnaljuk belole), az egyik sarkaba keves hust halmozok, fuszerezem egy-ket karika (friss vagy konzerv) jalapeño-val, izesitem egy keves Cholula Salsa-val, majd felgongyolom.
A tuzallo tal aljara egy-ket szelet vajat teszek, erre rakom a felgongyolt tortillakat, leszorom reszelt sajttal (vagy lefedem szeletelttel), vegul leontom paradicsomlevel. Lefedem alufoliaval es elomelegitett sutoben 180°C-on 20-25 percig sutom.
Tipp: Ha igazan mexikoin akarjuk talalni, akkor babkrem is keruljon a tanyerra, valamint tejfol es egy-ket hagymakarika a tetejere ;-)
2 comments:
Jajhhhhhhh, Anett, nem akarsz egy etno-éttermet nyitni Dublinban? Tuti siker lenne!
:-)))))))))))))))) sokszor elgondoltam mar milyen is lenne az en ettermem ;-)
Post a Comment