Hozzávalók (1 személyre):
1 kisebb csirkemell
1 kisebb avokádó
6-8 db hónapos retek
6-8 szem makadámia
1 gerzd fokhagyma
A csirkemellet csíkokra vágtam, kevés olívaolajon megpirítottam, megszórtam frissen őrölt borssal, csipet sóval, majd hozzáadtam az illatos fokhagymakrikákat és az egészben hagyott makadámiát, és 2-3 percig tovább pirítottam.
Az avokádót meghámoztam, kimagoztam és a végeitől megszbadított retekkel együtt, szeletekre vágtam, erre tálaltam a fokhagymás húst a pirított makadámiával.
[i] Az avokádó, a makadámia dió és az olívaolaj egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag!
1 kisebb csirkemell
1 kisebb avokádó
6-8 db hónapos retek
6-8 szem makadámia
1 gerzd fokhagyma
A csirkemellet csíkokra vágtam, kevés olívaolajon megpirítottam, megszórtam frissen őrölt borssal, csipet sóval, majd hozzáadtam az illatos fokhagymakrikákat és az egészben hagyott makadámiát, és 2-3 percig tovább pirítottam.
Az avokádót meghámoztam, kimagoztam és a végeitől megszbadított retekkel együtt, szeletekre vágtam, erre tálaltam a fokhagymás húst a pirított makadámiával.
[i] Az avokádó, a makadámia dió és az olívaolaj egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag!
No comments:
Post a Comment