Tuesday, June 29, 2010

Feta-pesto-tomato en croute

feta-tomato-pesto-en-croute Hozzávalók (4 db):
425 g leveles tészta*
200 g feta**
8 ek. friss pesto
1 nagyobb paradicsom
2 szál újhagyma



A kiszaggatott tésztára rámorzsolok a fetából, 2 ek. pestóval ízesítem, megszórom apróra vágott újhagymaszárral, és egy karika friss paradicsomot teszek a tetejére, majd a bevagdosott tésztával borítom, villával rögzítem, díszítem, tejjel megkenem. Aranybarnára sütöm.

*JUS-ROL 2 sheets frozen uncooked puff pastry (425 g)
**Salakis 100% sheep's milk feta (200 g)

Tipp: Lazac-spenót-brie leveles tésztában sülve itt
Kecskesajt-szárított paradicsom-pesto leveles tésztában sülve itt

No comments: