Tavaszodik, melengetnek a napsugarak. A nyár elképzelhető közelségbe kerül. Előtörnek a gondtalanság ízei. Szerencsére némelyikükért még repülőjegyet sem kell venni. A rizses kedvenc Mikado, a ropogós Domaćica, a tömör-gyönyör Bajadera, a mogyorós Kikiriki, és az enyhén savanykás Cockta (ami egyébként szlovén) karnyújtásnyira, szinte a sarkon túl vár egy röpke nyáridézésre. Csak a túrós bureket tudnám feledni!!
Saturday, March 26, 2011
Mikado - Cockta - Domaćica
Posted by
Anazar
Labels:
csokoládé,
édes,
horvát konyha,
ital,
jugoszláv ízek
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
Rizses csokiban nekem a sárga csomagolású "Najlepse zelje" a kedvenc :) . Pionir gyártja, vajdasági. Domacica is jöhet, a cocktáért nem vagyok oda :)
No de a burek...nyami nyami nyami! És csak is a túrós, a többi nem kell! :)))
Túrós bizony, 'tekutyi jogurt'-tal!!
Túrós burek, az király! a többit nem ismerem, rizses csokiról is csak ezer éves emlékeim vannak...
A meggyes is jó még. A húsosat vagy az almásat nem kóstoltam. Igen, a túrós a király ;-)
Igen, ez a jó ki folyékony joghurt, imádom!
Szeretnék adni "egy jó szót", kérlek, kukk be hozzám! :)
Ami,köszönöm szépen! Az 'egy jó szó' neked is kijár ;-)
Post a Comment