Tészta (140 g liszt, 88 ml langyos víz, élesztő, só, 1 ek. olívaolaj), szósz (egyelőre séftitok), Parma sokna (Prosciutto di Parma), ananász.
Meggyúrta, kinyújtotta, kelesztette (15-20 perc), elősütötte. Megkente, díszítette, megsütötte, megettük.
Tipp: Parmás-gombás pizza Mr. módra itt
Meggyúrta, kinyújtotta, kelesztette (15-20 perc), elősütötte. Megkente, díszítette, megsütötte, megettük.
Tipp: Parmás-gombás pizza Mr. módra itt
8 comments:
Nagyon fincsi lehetett!:-)
Nem győztem dicsérni a ház urát!
Azt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)
Azt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)
Olyan élvezettel csinálta, hogy öröm volt nézni ;-)
Majd mondom a ház urának, hogy dicségretitek a pizzáját :-))
Ó, ezt én is szívesen megettem volna :)
Ügyes a ház ura! :)))
Az! Köszönöm a nevében is ;-)
Post a Comment