Monday, March 07, 2011

Parmás-ananászos pizza Mr. módra

parma-ham-and-ananas-pizza
Tészta (140 g liszt, 88 ml langyos víz, élesztő, só, 1 ek. olívaolaj), szósz (egyelőre séftitok), Parma sokna (Prosciutto di Parma), ananász.

Meggyúrta, kinyújtotta, kelesztette (15-20 perc), elősütötte. Megkente, díszítette, megsütötte, megettük.

Tipp: Parmás-gombás pizza Mr. módra itt

8 comments:

Ditta said...

Nagyon fincsi lehetett!:-)

Anazar said...

Nem győztem dicsérni a ház urát!

Citromhab said...

Azt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)

Citromhab said...

Azt hiszem, be tudnék vállalni egy-két szeletet:-)

Anazar said...

Olyan élvezettel csinálta, hogy öröm volt nézni ;-)

Anazar said...

Majd mondom a ház urának, hogy dicségretitek a pizzáját :-))

Ami said...

Ó, ezt én is szívesen megettem volna :)
Ügyes a ház ura! :)))

Anazar said...

Az! Köszönöm a nevében is ;-)