Hozzavalok:
250 g garnelarak
250 g gomba
1 nagyobb pritaminpaprika
1 nagy fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
olivaolaj
500 g burgonya
rozmaring
A megtisztitott, cikkekre szeletelt burgonyat tuzallo edenybe teszem, megcsorgatom olivaolajjal, es 200 °C-ra elomelegitett sutobe teszem. Ha mar felig kesznek talalom, enyhen megsozom es meghintem akar friss, akar szaritott (de nem zuzott) rozmaringgal. Aranysargara piritom.
A garnelat a zuzott fokhagyman es olivaolajon jol atpiritom, hozzateszem a negyedelt gombat, 3-4 perc utan a kockara vagott pritaminpaprikat es az ugyancsak kockazott voroshagymat. Az egeszet magas hofokon jol atpiritom. Hagyom, hogy minden egy kicsit osszeessen.
Talalaskor a so:rt sem felejtem el :-)))
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment