Sunday, May 02, 2010

The Harbour (Donegal)

Amikor beléptünk először a kandalló táncoló fénye és melege ragadott meg, majd a tengeri témájú belső, a kényelmes szék, a barátságos légkör, és a nekünk szentelt figyelem.

A menü igen változatos (bár nem értem mi szükségük van pizzasütésre). Chowder (természetesen) és Cézár saláta volt az előétel. A chowder különösen ízletes, alig tejszínes (!), valódi kincs. Kellemes, gyümölcsös jellegű bort kortyolgattunk. R kacsát én lazacot választottam főfogásra, majd egy csokoládépudinggal tettük fel a koronát a királyi lakomára.

• Harbour Seafood Chowder (with wholemeal brown bread)
• Chicken Caesar Salad
• Roast Salmon (with champagne butter sauce)
• Salt 'n' Pepper Duckling (with bramley apple & cider sauce)
• Steamed Chocolate Pudding (with rich Belgian chocolate sauce)


You can be sure of a warm welcome and great food, mondják magukról, és valóban, a fogadtatás meleg, az étel nagyszerű!

The Harbour Restaurant
A: Quay Street, Donegal Town, Co. Donegal
T: +353 (0)74 972 1702
W: http://www.theharbour.ie/

No comments: