Báránylapocka rozmaringos burgonyával, Marhahátszín rukkolával és parmezánnal, Házi gnocchi genovai pesztoval, hozzá egy üveg Konyári Cabernet Sauvignon, a balatonlellei Kishegyről. Természetesen szezonális menü is volt, spárgából ;-) Desszertre Téli fűszeres tiramisu (fahéj, csillagánizs) és egy könnyű citromos sütemény.
Amiért nálam mégis négyes alá osztályzatot kapott, mÁMORos lehetett Graziano, mindegyik ételt alaposan elsózta.
Ristorante Krizia
A: 1066, Budapest, Mozsár utca 12.
T: +36 1 331 8711
W: http://www.ristorantekrizia.hu/
Amiért nálam mégis négyes alá osztályzatot kapott, mÁMORos lehetett Graziano, mindegyik ételt alaposan elsózta.
Ristorante Krizia
A: 1066, Budapest, Mozsár utca 12.
T: +36 1 331 8711
W: http://www.ristorantekrizia.hu/
No comments:
Post a Comment