Juharszirupos-mazsolás palacsinta
Tojás - tej - juharszirup -
agavé nektár - liszt - só -
szódabikarbóna (tészta).
Az apró szemű mazsolát v. ribizlit kis időre (6-8 perc) beáztattam, majd alaposan kinyomkodtam. A tésztát a felforrósított serpenyőbe csorgattam, megszórtam a mazsolával, vártam míg megsül az alja (onnan látszik, hogy matt lesz a teteje), majd megfordítottam és készre sütöttem.
Extra juharsziruppal tálaltam.
Tipp: Pancake Day Pancake itt
Tojás - tej - juharszirup -
agavé nektár - liszt - só -
szódabikarbóna (tészta).
Az apró szemű mazsolát v. ribizlit kis időre (6-8 perc) beáztattam, majd alaposan kinyomkodtam. A tésztát a felforrósított serpenyőbe csorgattam, megszórtam a mazsolával, vártam míg megsül az alja (onnan látszik, hogy matt lesz a teteje), majd megfordítottam és készre sütöttem.
Extra juharsziruppal tálaltam.
Tipp: Pancake Day Pancake itt
No comments:
Post a Comment