Pan fried Alaskan wild salmon
A vadon élő alaszkai lazac húsa élénkebb színű, míg a tenyésztetteké (pl. Skócia partjainál) mindössze rózsaszínes, ráadásul zsíros is. Egyből feltűnik a különbség.
A kinézeten túl az ízvilága is gazdagabb, élvezetesebb. Nem is fűszereztem, csak szárazon felforrósított serpenyőben egy kevés olívaolajjal előbb a bőrös majd a belső oldalát megpirítottam, ugyanabban koktélparadicsomot és 'ceruzarépát' hirtelen sütöttem, amire egy gerezd vékonyra szeletelt fokhagymát dobtam.
Wednesday, July 21, 2010
Serpenyőben sült alaszkai lazac
Posted by
Anazar
Labels:
egészség,
főétel,
hal,
lazac,
paradicsom,
sárgarépa,
serpenyőben
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Látom sokszor van lazac :-) Zsu
Szeretjük a lazacot ;-)
Post a Comment