Illatos mini tortácska sós finomságokkal töltve
A korábbi ham-and-egg reggeli után most egy finom, gyors vacsora-ötletet hoztam, póréhagymával (szeretem a póréhagymát!), sonkával és krémes sajttal töltve, majd joghurtos tojással nyakon öntve, és készre sütve.
Kell hozzá: sós kosárka (savoury pastry case), póréhagyma, Serrano sonka, Brie sajt, tojás, joghurt, mustár, frissen őrölt bors.
A kosárka alját vékony póréhagyma-szeletekkel béleltem, hajtogattam rá a vékony sonkaszeletekből, egy-két szeletke Brie-t (fehérpenészes lágysajt) tettem rá, majd bőven meglocsoltam a joghurtos-mustáros tojásöntettel, borsoztam. Előmelegített sütőbe toltam, ahol a sajt megolvadt, a tojás-öntet pedig megszilárdult. Rucolával és sonkával sült spárgával tálaltam. Jó étvágyat hozzá!
3 comments:
Nagyon cuki, mi is szeretjük a quiche-t. Nagyon szeretem mindennek a mini változatát, olyan kis helyesek:)
Nagyon finom lehet, guszta!
Kettőt bevállalnék belőle reggelire:-) guszta!
Post a Comment