Wednesday, August 21, 2013

Nekem nyolc!

Konyhatündér 8 éves lett
Hol volt, hol nem volt...

Nyolc éve indult Konyhatündér klandtúrára az ízek birodalmában. Régen is volt, meg nem is (igaz is volt, meg nem is), messzinek is tűnik, meg épp csak tegnapinak. Vissztekintve, intenzív kiképzésnek voltak alávetve azok a 'mindent-álló' ízlelőbimbók. Mára határozottan tudják, miből mennyit, mikor mit/miket, és mit ne. Nem lettek finnyásak, talán csak egy kicsit kényesek, de még van hova fejlődniük. Úgyhogy nincs megállás, zakatol tovább a keverem-kavarom, meg a tréning/tészting-maraton. Akár rántod, habarod, tarts velem ha akarod! Kellemes böngészést a több mint 1400 bejegyzés között. Köszönöm, hogy kommentelsz. Minden visszjelés számi. Az építő kritika külön öröm. Újabb nyolc évre fel! Mert tudjátok, Főzni jó! Enni még jobb!!

8 comments:

Kati said...

Kedves Anazar, akkor Boldog Blogszülinapot, az biztos, hogy rengeteg jó receptet, sok különlegességet olvastam nálad:) Kívánom, hogy az újabb 8 év is meglegyen:)

trollanyu said...

Boldog szülinapot kívánok:) 8 év az már igazán szép idő egy blog életében, gratulálok a remek blogodhoz és további jó konyhatündérkedést:)

Éva said...

Gratulálok ! További sok sikert kívánok és még sokáig legyen kedved a blogíráshoz!

Györgyi said...

Anazar kívánok még nagyon sokszor 8 évet a csodás blogodnak :)) Nagyon hosszú ez a 8 év és rengeteg a recept, de te mindig előrukkolsz valami újdonsággal :) Super!!!

Erika said...

Boldog Blogszülinapot, szép szám!:-)

Hankka said...

Boldog Blogszülinapot, kívánok Neked (és önző módon magunknak is) további sok-sok jó és hasznos receptet! :) Kívánom, hogy továbbra is leld örömödet a blog írásában! :)

Tiffanylda said...

Boldog 8. szülinapot és még számtalant, hogy válogathassunk a finom receptjeid közül és élvezettel olvassunk praktikáidat is!Köszi!;)

Bokor Boglárka said...

8 év nagyon sok idő! Gratulálok a kitartásodhoz és a további lelkesedésedhez is :)) !