Ropogós zöldségek kaporral, csicseriborsóval
Kell hozzá:
kígyóuborka
édeskömény
csicseriborsó
zöldhagyma
lilahagyma
fokhagyma
kapor
olívaolaj
balzsamecet
A csicseriborsót egy éjszakára beáztattam, másnap készre/puhára főztem. Leszűrtem, lecsepegtettem, hagytam teljesen kihűlni, majd egy nagy tálba tettem. Adtam hozzá vékonyra szeletelt/gyalult uborkát és édesköményt. Újhagymával és lilahagymával ízesítettem. A fokhagymát egész finomra lereszeltem, olívaolajat öntöttem rá, pár csepp balzsamecettel ízesítettem, majd a salátára csorgattam. Meghintettem bőven finomra aprított friss kaporral. Egészségünkre!
Tipp: Kapros csicseriborsó
Áfonyás-almás lila káposzta
Aranyló quinoa diófélékkel
2 comments:
Nagyon tetszenek ezek a zöldségfélékben gazdag ételeid, ez a csicseriborsós saláta is nagyon finom lehet! :)
Köszönöm Hankka, csak ajánlani tudom, egyik finomabb mint a másik ;-))
Post a Comment