Nem kell bemutatnom a Yamamorit, írtam már róla (róluk) korábban itt meg itt. Nem múlik el hét, hogy legalább egyszer meg ne fordulnánk náluk, legyen az akár ebéd, akár vacsora.
A hétköznapi ebédek zsúfoltak és kapkodós, de hétvégén békében és nyugalomban lehet élvezni a (ha éppen van) napsütést, a tágas teret, a nyitott konyhából elkóborló illatokat, a pazar tálalást és a finom ízeket.
Ebi norimaki különlegesség (garnéla és spárga tempura wasabi majonézzel és Kapellán lazac ikrával), vegetáriánus bento (újabban barna rizzsel is kérhető), valamint tatsuta age (ropogósra sült, gyömbérrel és szójával pácolt csirkemell, wokban sült zöldségekkel és teriyaki szósszal).
2 comments:
Mmmm... és jók a fényképek is!
Végre nem volt esős meg borús, vagy csak úgy szürke. Mert minek a bamboo gaden, ha esik reggel, délben meg este :-D)))
Post a Comment