Belevalók:
200g trofie tészta
1 répa
60g zöldbab
80g pesto
50g reszelt parmezán + ízlés szerinti mennyiség a tálaláshoz
1 gerezd zúzott fokhagyma
A pestot összekeverem a parmezánnal és fokhagymával. Lefedem és hagyom állni a tészta elkészültéig.
Bő, sós, forrásban lévő vízben elkezdem főzni a tésztát. 8-9 perc után hozzáadom a vastagabb szeletekre vágott répát. Újabb 3-4 perc múlva mehet bele a zöldbab. További 2 perc főzés után lekapom a tűzről, leszűröm és hozzákeverem az előkészített pestot. Azonnal tálalom reszelt parmezánnal megszórva. Jó étvágyat!
[kép] property of Mr. Z
[i] Mr. Z korábbi receptjei:
> Jalfrezi csirke, Pulao rizs
> Almás csirke
200g trofie tészta
1 répa
60g zöldbab
80g pesto
50g reszelt parmezán + ízlés szerinti mennyiség a tálaláshoz
1 gerezd zúzott fokhagyma
A pestot összekeverem a parmezánnal és fokhagymával. Lefedem és hagyom állni a tészta elkészültéig.
Bő, sós, forrásban lévő vízben elkezdem főzni a tésztát. 8-9 perc után hozzáadom a vastagabb szeletekre vágott répát. Újabb 3-4 perc múlva mehet bele a zöldbab. További 2 perc főzés után lekapom a tűzről, leszűröm és hozzákeverem az előkészített pestot. Azonnal tálalom reszelt parmezánnal megszórva. Jó étvágyat!
[kép] property of Mr. Z
[i] Mr. Z korábbi receptjei:
> Jalfrezi csirke, Pulao rizs
> Almás csirke
No comments:
Post a Comment