Volt 12 db erősen fonnyadt, de hibátlan almám. Nyersen fogyasztva már semmilyen élvezetet nem nyújtott, ezért meghámoztam, majd nagyobb szeleteket vágtam le a magházról. Egy kerek tepsibe raktam, megcsorgattam mézzel, meghintettem őrölt fahéjjal, megszórtam leforrázott mazsolával, végül pedig egy csapott evőkanál barna cukorral. Sütőpapírral letakartam és 180 °C-on 20-25 percet sütöttem. Frissen felvert tejszínhabbal, vaníliasodóval vagy fagylalttal kiváló csemege.
Wednesday, February 23, 2011
Mazsolás sült alma
Posted by
Anazar
Labels:
alma,
barnacukor,
csemege,
desszert,
édes,
fahéj,
gyümölcs,
könnyen-gyorsan,
liszt nélkül,
mazsola,
méz,
sütőben
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment